Ajankohtaista

Tuulikellon kesäloma on alkamassa! Kaikille lukuvuoden 2023-2024 tunneilla ja ryhmiin voi ilmoittautua. Etusijalla 15.8.2023 mennessä ilmoittautuneet, mutta ilmoittautumisia otetaan vastaan koko vuoden.

Uutta 2023-2024:

Eskarilaisten muskari

Eskarilaisten omassa muskarissa tutustutaan soittamiseen ja musiikkiin tarinoiden kautta sekä lauletaan monenlaisia lauluja. Soittimina lyyrat, kanteleet, laattasoittimet sekä erilaiset rytmisoittimet. Ajankohta iltapäiväaika 14.30-15, päivä tarkentuu syyslukukauden alussa. Hinta 10x30min 130€ (väh. 5 oppilasta) Vetäjänä Laura Vilmi   [email protected]

Musisointiryhmä 2.- 5.luokkalaisille 
 
Musisointiryhmässä soitetaan ja lauletaan erilaisia lauluja sekä kokeillaan esimerkiksi säveltämistä ja improvisointia. Ryhmä sopii lapselle, jota musiikkiharrastus ja yhdessä musisointi kiinnostaa, mutta lapsi ei halua keskittyä yhteen soittimeen soittotunneilla tai oma soitin ei ole vielä löytynyt. Mitään ennakkotaitoja ryhmässä ei tarvita, mutta myös jo vähän soittoa harrastaneet voivat tulla mukaan. Opettaja sovittaa soitettavat kappaleet osallistujille sopiviksi. Käytössä ovat musiikkiluokan soittimet (piano, kitara, ukulele, basso, kantele, rummut, rytmisoittimet, laattasoittimet).  Mahdollisuuksien ja toiveiden mukaan voidaan kokeilla myös muita soittimia, esimerkiksi puhaltimia tai jousisoittimia. 
 
Ryhmä kokoontuu jonakin iltapäivänä n. 14.30 alkaen. Tarkempi päivä ja aika sovitaan osallistujien kesken syyslukukauden alussa. Hinta 10x45min 150€ (väh. 5 oppilasta) 
 
Musisointiryhmään osallistujat voivat myös halutessaan valita 6x30min jonkin soittimen yksityistunteja. Omaa soitinta voi tällöin soittaa ryhmässä muiden soittimien ohella. Hinta 10x45min ryhmä + 6x30min soittotunnit 345€. Vetäjänä Laura Vilmi